Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2009 12:15 - Да спасим мъжа!
Автор: ehoto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4563 Коментари: 20 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Абе, гледам аз напоследък една реклама върви по телевизията на Каменица – Да спасим мъжете. И си викам - брей хубава реклама. Бях започнала да се отчайвам от тях напоследък. Прекалено много мега-ултра-турбо-метро-всичко-сексуални са станали и рекламата дойде добре. Дано и ефект да има. От друга страна пък се замислих, че онзи тип мъж, който се налива като прасе с каменица, ходи с пожълтял потник и се оригва на умряло, е още повече за помощ... И тук идва въпросът – Къде по дяволите, е истинският мъж?!?

Какво се случва с кавалерите, които хем са мъже, хем се държат както трябва с една жена, без да прихващат нейните навици да ходят на солариум и да се кипрят пред огледалото? Тези мъже на изчезване ли са? Имали ги изобщо или са само по филмите? Или просто им идва пипето в даден етап от живота им, за малко и после пак стават дечурлига?

Четейки написаното до тук, някой би си помислил, че съм мъжемразка, но това въобще не е така.. Обичам мъжете повече и от жените сигурно, но те имат нужда напоследък не от спасяване, а май от преинсталиране на операционната система J



Тагове:   две,


Гласувай:
0



Предишен постинг

1. mitternacht - хаха
07.06.2009 12:19
ти малко като една състудентка....

Къде сме били мъжете.. ми ей ни на.
Останалото зависи от вас-да направите избора си.

ама принципно не знаете какво искате.Научете и тогава ще го получите :)
цитирай
2. gothic - по-добър
07.06.2009 13:07
отговор от този на mitternacht не би могъл да се даде. Пътищата са четири - потен и мазен селяк с ориенталски навици, мутра, ъпдейтната версия на селяка, метросексуален плужек, или мъжкар на място, кавалер, коректен, но и достатъчно твърд, за да не му минават плоските дамски номера. Изборът е ваш...
цитирай
3. анонимен - най ....
07.06.2009 13:53
- тъпото в тази реклама ми е юмрука в края и! все едно гледам някакъв чегеварски символ.... рекламират ти бира с юмруци.... гении!
Поздрави:
Калоян
цитирай
4. анонимен - istinska jena
07.06.2009 14:08
Да спасим мъжа?Каква е тази велика мъдрост?Изобщо за какво спасяване става въпрос?Рекламата си е реклама,а в живота няма смисъл да се спасява един мъж,защото мъжете за това са мъже да могат и сами да оцелеят,естественно ако не им се вземат функциите от някоя глезена и незнаеща какво търси нежна половинка!Мъже-не бирата жи прави такива,а естественото ви поведение !Поздрави!

цитирай
5. анонимен - Абе не е съвсем така,
07.06.2009 14:15
най-тъпото в тази реклама и въпросите, дето ви поражда, е че за пореден път лепи етикети на всичко... Не знам в кой свят живеете, но аз такива мъже не познавам, не и в тези така изчистени категории :-) а и за всеки влак си има пътници - на Галчето от селското кафене с 3 клас в местното училище пък може точно селяк да и се иска :-) Та на авторката: живей си живота, каквото има да дойде, то ще те застигне и без това; ако затънеш в това класифициране и непрекъснато оглеждане, мъжът ти - идеал ще избяга с гаранция... Ти не би ли?
цитирай
6. анонимен - Къде по дяволите, е истинският мъж?!?
07.06.2009 16:12
"Къде по дяволите, е истинският мъж?!? Какво се случва с кавалерите, които хем са мъже, хем се държат както трябва с една жена"

Вероятно е попаднал на жена, заради която си задава същия въпрос спрямо жените, и също така вероятно не му е много до тях.... Както ти бяха писали по-долу, живей си живота, каквото има да става ще стане. Хората се намират ;)
цитирай
7. анонимен - Къде по дяволите, е истинският мъж?!?
07.06.2009 16:20
Знаеш че никой не е идеален, сигурен съм че има много мъже около теб, които имат потенциал да го постигнат ако повярваш в тях и им дадеш възможност ;)
цитирай
8. deadpoetvt - от един спасен мъж
07.06.2009 16:36
Истината е, че мъжете умират мъжеството отлита от ценностите има два типа оформящи се сред хетеросексуалните мъже 1. Псевдо педерасчета, които ходят с впити дънки и фешън косички и 2. които са пълни аборигени и кроманьонци мислещи за е*ане и пиене. Но все още не е загубена кауза да се борим за мъжа, но истината е, че жените са виновни за липсата на мъже. Как очакваш да има джентълмени, когато повечето жени се трогват от думи като "Ей маце мн си яка ела у Мерцедесчето". Аз нося закостеняла душа на поет и все още вярвам в джентълменството и охажването на една жена с комплименти и нежни думи, а не с пари и коли. Но нека жените се събудят и тогава ще се родят и повече мъже.
цитирай
9. kasnaprolet9999 - Ако искаш да видиш много от
07.06.2009 16:56
тези екземпляри, които са на изчезване, иди в съботен ден на пазара в близост до гара Подуяне-София. Там само в такъв ден продават много животни
и около тях се разхождат истинските мъже, които ги отглеждат, повечето от тях са на възраст над 50, но си личи че са породисти. Не се страхувай, те знаят как да се държат със жените и въпреки че са болшинство там няма да те накарат да се почувстваш неудобно, ще ти се порадват с поглед като на познавачи, но няма да почувстваш и грам от цинизма на дебеловратковците.
цитирай
10. rpatel - Ох, права си! Май тоя тип мъже съвсем ...
07.06.2009 16:59
Ох, права си! Май тоя тип мъже съвсем изчезнаха за сметка на другите два вида- потния чичко с биреното коремче и хигиена на небрежен хипопотам и женствения красавец, чието най-голямо щастие е да съзерцава собствения си образ в огледалото. Тъжно!
цитирай
11. cefulesteven - Е, хубаво е да го каже и една жена!...
07.06.2009 17:07
Е, хубаво е да го каже и една жена!
Не рекламират бирата, а възможно най-тъпият модел на мъжко поведение.
Няма нищо лошо в удоволствието за този който може да си го позволи, но да се пие е изкуство, малко като да се пише поезия...
Всички опитват, малцина го могат.
Е, аз си признах отдавна, че не го владея и това, че не съм точно в този мъжки модел, хич, ама хич не ме прави по-малко мъж, по-мъж се чувствам откакто спрях всякакъв алкохол, но в случая слабия алкохолен градус е най-малкия проблем.
Не мисля, че мъжете задължително трябва да сме груби и страховити, не че не ни отива.
Най-опасното е, че се вкарва мъжкото в модел и се губи естественото мъжко, най-мъжкото качество: индивидуалността.

Да не говорим, че този модел попиват и жени...и май ще се опитам да напиша постинг:

"Да спасим жената!"
цитирай
12. анонимен - ..да спасим жената?
07.06.2009 17:08
А може и от Каменица да държат да загубят женската част от пиещите бирата им.Така като ни "предлагат" бира за свине и свине вместо мъже, освен да сме още по-отвратени от всичко "мъжко", друг замисъл едва ли има.А да не говорим и за реклами, в които е трудно да различим жената от съдомиялна...и когато "съдомиялната" изкаже мнение ще се каже, че е мъжемразка или лезбийка.
цитирай
13. gothic - чакайте...
07.06.2009 17:24
защо асоцирате тази реклама саво с първия тип мъже, който съм описал? Не допускате ли, че един мъж може да е добре изглеждащ, поддържан, чист, добре ухаещ и гладко избръснат и в същото време да пие бира с приятели, да гледа футбол и да държи на типично мъжките забавления?
цитирай
14. malkiatprintz - Но го има и момента с еманципацията: ...
07.06.2009 17:27
Но го има и момента с еманципацията: на слизане от автобуса мъж подаде ръка на жената с която беше, която едва ли не го направи на две стотинки, защото можела и сама... А може би просто такива мъже не се набиват на очи именно защото не се носят нито странно облечени с изрусени кичурчета, нито пък са шкембести, брадясали бираджии, обикновени хора, у които именно тактичността на кавалерството ги кара да не се натрапват на околните по никакъв начин... Сложен въпрос :)
цитирай
15. анонимен - vdfg
07.06.2009 17:30
Защото сме гледали рекламата и да я асоциираме с нещо по-различно от, това което се вижда в нея няма как.
цитирай
16. анонимен - ..
07.06.2009 17:35
Ако съществуват мъже, каквито описва malkiatprintz ще е наистина някакво спасение, но за съжаление не познавам такива.
цитирай
17. cefulesteven - 12. анонимен
07.06.2009 18:00
Вече написах обещания постинг. Бързо стана, накипявало ми е. Хубаво, че почти не гледам телевизия.
цитирай
18. damnation - истинския мъж изчезва. от друга ...
07.06.2009 20:54
истинския мъж изчезва. от друга страна, тези новите също са истински - след едно две поколения ще са съвсем по мярка.
до тогава, можем да си пишем статии
цитирай
19. mirra - malkiatprintz
07.06.2009 21:08
не знам дали си пробвал един експеримент: 3 пъти отвори врата пред любимата си. Първият път ще бъде много подозрителна и възмутена;
вторият път ще те погледне многозначително;третият път изобщо няма да реагира;
Но когато при следващата среща с с врата, не я отвориш пред нея, бъди сигурен че ще се възмути, дори и негласно. Следователно, жените имат нужда, да са обградени от принцове, но първо им трябва време да свикнат с тях, защото принцовете са голяма рядкост днес :))))))))))))
цитирай
20. malkiatprintz - Никога не съм провеждал такъв ек...
08.06.2009 05:36
Никога не съм провеждал такъв експеримент, винаги съм отварял вратите... А за принцовете си права, може би са стнали толкова голяма рядкост, че трябва да се свиква с тях наново :):):) Поздрави :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ehoto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14484
Постинги: 2
Коментари: 22
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031